15. 7. 2016.

RIŽA SA SIROVIM POVRĆEM


Kombinacija kuvanog i sirovog. Ništa lakše, ništa brze. 

- 200ml braon riže
- 500ml grašak i kukuruz iz zamrzivača
- 3 sveže šargarepe
- 100ml seckanog vlašca
- 1/2 kašičice kurkume
- so, biber, začini
- maslinovo ulje

Rižu dobro oprati i skuvati na uobičajen način. Šargarepu narendati na krupno rende. Kada se riža skuvala pomešati sve sastojke zajedno i to je to. Pošto je riža topla, povrće iz zamrzivača će se brzo otkraviti.

Ovakva kombinacija je idealna za one koji se još pomažu sa kuvanim obrokom na sirovoj ishrani. 

Ali je isto tako savršena kombinacija za one koji su izašli iz hrono restrikcije.

Takođe je odličan prilog za one koji nemaju problema sa posebnom ishranom.


Нема коментара:

Постави коментар