27. 11. 2014.

SLATKI PODVARAK



- 1 srednja glavica kupusa
- 2 kelerabe
- 2 crna luka
- 3 cena belog luka
- so, biber zacini
- 1/2 litre vode

Kupus sam naseckala kao za salatu (malo krupnije). Luk crni naseckala na sitne kockice, a beli luk na sitno rende narendala. Kelerabu na krupno rende narendala. Sve sam usula u serpu i dodala so, biber i ostale zacine koji meni odgovaraju. Usula sam vode i stavila da provri sve zajedno. Kada je provrlilo, smanjila sam temperaturu i kada je kupus spao izrucila sam u tepsiju. Odozgo poredjla posoljneo meso i stavila u zagrejanu rernu na 220C. Kada je meso bilo peceno i podvarak je bio gotov.

Ali to nije sve. Sutra cu za dorucak testeninu sa slatkim podvarkom. E, to mnogo volim.


Нема коментара:

Постави коментар