5. 9. 2014.

PALACINKE



- 5 kasika heljdinog brasna
- 3 jaja
- mleko od badema
- so himalajska
- 1 pipeta stevije (ili u prahu stevija)



Napraviti normalno testo kao i za svake druge palacinke. Izuzetak je danas bio jer sam ih filovala sa rogacoladom. 

- 60gr otopljenog putera
- 3 kasike prah rogaca
- bademovo mleko

Pomesati puter i rogac sa mlekom od badema dok ne dobijete finu gustu masu. Nije vam potrebna stevia jer je rogac dovoljno sladak


Moze i ovako 

-3 u vrh pune kasike heljdinog brasna
-po 2 kasike jecmenog, razanog i ovsenog brasna
- ravna kasicica soli
- 5 kapi stevie
- 2 belanca
- 30ml maslinovog ulja
- vode da dobijete masu za palacinke

Ja sam u moj tiganj dobila 8 palacinki. Filovala sam sa ajvar, mlada mocarela i klice od deteline alfaalfa. 



Нема коментара:

Постави коментар