- 5 kasika heljdinog brasna
- 3 jaja
- mleko od badema
- so himalajska
- 1 pipeta stevije (ili u prahu stevija)
- mleko od badema
- so himalajska
- 1 pipeta stevije (ili u prahu stevija)
Napraviti normalno testo kao i za svake druge palacinke. Izuzetak je danas bio jer sam ih filovala sa rogacoladom.
- 60gr otopljenog putera
- 3 kasike prah rogaca
- bademovo mleko
Pomesati puter i rogac sa mlekom od badema dok ne dobijete finu gustu masu. Nije vam potrebna stevia jer je rogac dovoljno sladak
Moze i ovako
-3 u vrh pune kasike heljdinog brasna
-po 2 kasike jecmenog, razanog i ovsenog brasna
- ravna kasicica soli
- 5 kapi stevie
- 2 belanca
- 30ml maslinovog ulja
- vode da dobijete masu za palacinke
Ja sam u moj tiganj dobila 8 palacinki. Filovala sam sa ajvar, mlada mocarela i klice od deteline alfaalfa.
-po 2 kasike jecmenog, razanog i ovsenog brasna
- ravna kasicica soli
- 5 kapi stevie
- 2 belanca
- 30ml maslinovog ulja
- vode da dobijete masu za palacinke
Ja sam u moj tiganj dobila 8 palacinki. Filovala sam sa ajvar, mlada mocarela i klice od deteline alfaalfa.
Нема коментара:
Постави коментар