o meni

Dragi moji posetioci uskoro cu Vam se predstavitiDok nesto ne napisem o sebi, pogledajte moj kratak video 


Moja malenkost je sa svojom mastom ucestvovala u stvaranju prvog HRONO KUVARA od dr Ana Gifing 
KADA NAIVNI EGOIZAM RAZBIJE SNOVE

A izgledalo je da ce sve biti u redu i da se njegove stare ružne navike nikada više neće ponoviti. Trebalo je da bude kao što su se dogovarali par godina unazad. Ponudila se da  bude ta žrtva, za dobro sviju njih jer je već navikla da je život muči i dobro zna da se izbori sa teškim i nemogućim misijama.

Konačno dodje i taj dan da se otisne daleko, gde je niko ne čeka i gde nema ko da joj se raduje. Zna da će biti užasno teško ali ne razmišlja o tome, jer onda neće nikada ući u avion koji je vodi da započne život za sve.


Na rastanku grli svoju milu dečicu, stegne srce, ne da bolu da pobedi strah od nepoznatog i obećava im da će sve biti u redu i da će brzo ponovo svi biti zajedno.

Nastupa duga, preduga godina, stvaranja nečega što se zove šansa u bolji život. Polako, prazne prostorije novog stana dobijaju oblike porodičnog gnezda. Radi neumorno svakodnevno i vuče kao krtica u svoj novi dom da dočeka svoju porodicu kako dolikuje, onako domaćinski. Čuje se svakodnevno sa svojom porodicom ali čezne da ih zagrli, poljubi, zaštiti i kaže da će sve biti u redu.

I prođe godina do tada najteža i najduža ali uspela je da ostvari svoje ciljeve. Ponosno i sa nestrpljenjem dočekuje svoju porodicu, njenoj sreći nema kraja jer zna za šta se žrtvovala i borila. Konačno vidi rezultate plodova svoga rada, porodica na okupu na početku bolje budućnosti, za sve njih.

Samo mesec dana kasnije, jedan telefonski račun i listing u njemu, ruši sve njene snove koje je stvarala za sve njih. Shvata da je ponovo podcenjena i ponižena i da je vreme da prestane da veruje u snove i bajke.

Probudila se sledeće jutro, jača i sigurnija nego ikada i obećala sebi da nikada više nikome nećete dozvoliti da je ponižava lažima i prevarama. Za decu i nju tada je otpoceo novi zivot i raduju se svakom novom danu, a on se zbog svog egoizma odrekao žene, dece, porodice i šanse za novim životom i odabrao da konačno živi život sa "ženom svog zivota" koja mu je velikodušno pomogla da zaboravi na porodicu.

A trebalo je sve da bude drugačije !!!

Нема коментара:

Постави коментар