- pakovanje kora za mađaricu (4 kore)
Sastojci za fil:
- 500ml punomasnog mleka
- 80gr gustna od krompira (može drugi neki)
- 250gr šećera
- aroma pomorandže
- 150gr butera
Sastojci za glazuru:
- 150gr čokoladnih kapljica sa mlekom od soje
- 70gr butera
Kada se fil skuvao skloniti sa ringle, dodati buter i aromu i sve dobro promešati da se fino sjedini.
Tako toplo mazati na korice ali zadnju ne mažete. Preko zadnje stavite papir za pečenje i preko nešto teže kao na primer veća knjiga i ostaviti tako da se ohladi. Posle preko namazite sa čokoladom i puterom koje ste prethodno otopili na pari.
Kada se sve fino stegne pažljivo seći.
Što se tiče upotrebljenih namirnica, pisala sam šta sam ja upotrebila ali vi možete da koristite neke druge koje su vama pristupačne, takođe će biti fino i ukusno.
Нема коментара:
Постави коментар