- 200ml belaca
- 400 g pirea od bundeve
- zamena šećer
- 2 šoljice gustin
- Pola šoljice ulja
- 1/2 praška za pecivo
- vanilin šećer
- instant čaja od djindjera
- malo limunove korice
Bundevu ispecite u rernu i napravite pire.
Rernu zagrejte na 200C.
Sve sastojke za kolač izmešati, izliti u tepsiju i peći oko 30 minuta, odnosno dok čačkalica ne izađe van suva.
izvor:sa neta (ko prepozna recept neka mi se javi da upišem čiji je)
- 400 g pirea od bundeve
- zamena šećer
- 2 šoljice gustin
- Pola šoljice ulja
- 1/2 praška za pecivo
- vanilin šećer
- instant čaja od djindjera
- malo limunove korice
Bundevu ispecite u rernu i napravite pire.
Rernu zagrejte na 200C.
Sve sastojke za kolač izmešati, izliti u tepsiju i peći oko 30 minuta, odnosno dok čačkalica ne izađe van suva.
izvor:sa neta (ko prepozna recept neka mi se javi da upišem čiji je)
Нема коментара:
Постави коментар