Sastojci:
Za koru
1 šolja ovsa, orasi ili orahove pulpe – ostatak od mleka od oraha
1,25 šolja urmi
1,25 šolja urmi
Za krem od bobica
1 šolja zamrznutog ili svežeg voća
Vode, po potrebi
Vode, po potrebi
Za vanila krem
3/4 šolje indijskog oraha ili 3 zamrznute banane
1/2 mahune od vanile (ili u prahu)
1 kašika kokosov nektar (ili neki drugi prirodni zaslađivač)
Vode, po potrebi
1/2 mahune od vanile (ili u prahu)
1 kašika kokosov nektar (ili neki drugi prirodni zaslađivač)
Vode, po potrebi
Priprema:
Da biste napravili koru: Uključite pulsiranje blednera i zob ili orahe obrađujte dok se ne pretvore u brašno. Dodajte urme i obradite sve dok smesa ne postane sjedinjena. Nanesite sloj na obloženu modlu i pritisnite. Stavite u frižider na 30 minuta.
Da bi ste napravili krem: Za svaki od njih, samo blendajte sve sastojke dok smesa ne postane glatka. Popunite koru sa bobicama i vanila kremom, i ukrasite sa semenkama, suvim bobicama, komadima kokosa i bilo čime što želite…
izvor: tinkturedrsulca.com
Нема коментара:
Постави коментар