FIL
Sastojci:
– 4 kocke iseckane bundeve
– 2 supene kašike agave sirupa
– 2 supene kašike meda
– 5 urmi
– prstohvat cimeta
– prstohvat morske soli
– 4 kocke iseckane bundeve
– 2 supene kašike agave sirupa
– 2 supene kašike meda
– 5 urmi
– prstohvat cimeta
– prstohvat morske soli
Priprema:
Sve sastojke staviti u blender i blendati doK masa ne postane jednaka.
Sve sastojke staviti u blender i blendati doK masa ne postane jednaka.
Napomena:
Ako vam nije dovoljno slatko možete dodati još sirupa ili meda.
Ako vam nije dovoljno slatko možete dodati još sirupa ili meda.
KORA
Sastojci:
– 1 šolja oraha
– 1 šolja badema
– 5 urmi (potopiti u vodi 30 minuta)
– 2 čajne kašičice putera od kikirikija, kokosa ili badema
– prstohvat morske soli
– 1 šolja oraha
– 1 šolja badema
– 5 urmi (potopiti u vodi 30 minuta)
– 2 čajne kašičice putera od kikirikija, kokosa ili badema
– prstohvat morske soli
Priprema:
Orahe i badem staviti u multipraktik i seckati dok ne postane prah. Zatim dodati ostale sastojke i miksati dok ne postane testasta masa. Ako vam je previše suvo onda možete dodati urme ili agave sirup. Ako vam je suviše lepljivo dodajte još mlevenih oraha ili badema. Koru staviti u pleh i preko dodati fil. Ukrasiti sa bademom.
izvor: tinkturedrsulca.com
Нема коментара:
Постави коментар