23. 8. 2015.

SHANGHAI NOODLES


Ekonomican dorucak od obilne vecere. Nije uradjeno namenski ali je ipak odlicna kombinacija. Sinic smo za veceru imali  piletina i keleraba , a jutros sam iskoristila saft koji je ostao od sinoc. 

Od sinocne vecere je ostalo dosta safta i koje parcence mesa. U taj saft sam jutros ubacila 

- 400ml vode
- 200gr sangajske testenine
- so

Procenila sam da safta ima dovoljno za 200gr testenine uz dodatak 400ml vode. Procena je dobra bila. Testenina se kuvala uz povremeno mesanje. Kada je bila testenina gotova, iskljucila sam i ostavila da odstoji 15 minuta, kako bi testenina mogla da "popije" ostatak suvisne tecnost. Ovo je bilo za dve porcije.

Eto, fina ideja kada vam ostane safta od gulasa. Naravno mozete bilo koju testeninu da upotrebite.



Нема коментара:

Постави коментар