17. 6. 2015.

KARADJORDJEVA SNICLA



Mislim da je bespotrebno da pisem recept jer se na slikama sasvim lepo vidi ceo postupak. Jedino mogu da napomenem, obavezno lupati meso izmedju dva najlona. Moj savet je takodje da koristite samo prezlu, bez brasna, jer su tada snicle mnogo hrskavije.


Ovo je najjednostavniji nacin spremanja karadjordjeve snicle

- svinjski file
- kajmak
- jaja
- prezla
- so, biber, zacini




Moj savet je, ako nije zurba i imate vremena dan ranije, da vam uvijene snicle odstoje poklopljene u frizideru. Sutra dan ce se mnogo lakse raditi sa njima jer ce se meso i kajmak ohladiti i fino ce se raditi sa jajima i prezlom.


Uvek dva puta radim jaja+prezla, a to ide ovako:
- prezla + jaja + prezla + jaja + prezla


p.s.prva fotka je pozajmljena sa neta, zemenicu je kad ispecem nase


Нема коментара:

Постави коментар