Ovo je obrok za posle restrikcije!!!
- 1/2 manje spagehetti squash (bundeva)
- 1dl salse
- 1 pljeskavica
Nisam sigurna da li sam smela da jedem ovo jelo, ali eto to je bio moj rucak. Squash sam prelila sa salsom i gore stavila izmrvljenu pljeskavicu od mlevenog mesa i karfiola...
Ovo povrce mene najvise podseca na nasu zutu tikvicu jer je ista i oblikom i mirisom. Nista lakse i nista jednostavnije. Prerezati na pola ovu divnu posebnu vrstu bundeve, ocistiti je od semena i staviti u rernu da se pece na 220C/40' . Kada probate na viljusku da namotate spagete tada je bundeva pecena. Izvaditi iz rerne i viljuskom ostrugati bundevu, preliti je omiljnim prelivom i eto rucak je na stolu.
Tek sam ovde u Kanadi cula za ovu vrstu, pa ne znam da li se gaji i u ex yu.
Нема коментара:
Постави коментар