-6 punih supenih kasika rogac brasna
-voda flasirana ili prokuvana da bude mlaka ali ne topla
Postupak je isti kao i prethodni put. Na sobnoj temperaturi puter, pomesati sa rogacem i polako dodavati vodu. Treba da se dobije kompaktna masa koja potpuno lici na otopljenu cokoladu. Izruciti u kalup ili modlice za praline i ostaviti u frizider da se stegne.
Ukus je feno-meno-menalan.
Fantasticno. Ja sam stavila kokosovo ulje umesto maslaca i fantasticno je i preukusno. Hvala na divnom receptu. Ulepsali ste mi dan.
ОдговориИзбришиDrago mi je da Vam se dopalo. Imam i ja na blogu isti taj recepr ali sa kokosovim uljem. Pre 3 godine nije moglo kokosovo ulje za dorucak u hrono restrikciji, ali moze u sirovoj ishrani pa sam zato morala da napravim dvà recepta da zadovoljim potrebe hrono ishrane i sirovi vegan.
Избриши