22. 7. 2014.

AZIJSKI DORUCAK



- 150gr testenine obojene povrcem
- 1 ljubicasti luk
- 20ml ulja od kostice grozdja
- kasicica crvene sitne paprike dimljene
- so
Testeninu kuvati u blago posoljenoj vodi. Radi boljeg ukusa treba testenu skroz skuvati. Dok se testenina kuva dinstati na ulju iseckan posoljen luk. Uglavnom ne stavljaju druge zacine da bi dominirala crvena paprika u prahu. Kada je luk gotov skloniti sa ringle i pomesati sa crvenom mlevenom paprikom i sve zajedno pomesati sa procedjenom testeninom. Uz neku salatu je fenomenalno.
Meni je ovo bio kasni dorucak.Naravno UH se jedu samo za dorucak. Prosli put sam skuvala sa 120gr testenine i posle sam ceo dan bila gladna, nije mi pomogao ni obilni rucak. Zato sam danas povecala dozu na 150gr

Нема коментара:

Постави коментар