10. 10. 2014.

TUNA NA SPAGETA KRASTAVAC



Sa spravicom za guljenje povrca koje secka u obliku spageta i najobicnija salata postaje prava gozba. Zasto ne bi i jednostavan obrok bio privlacan? Najveci problem nam skoro svima predstavlja vecera, jer nam uvek ponestaje ideje i volje. Evo jednog jednostavnog i privlacnog obroka od krastavca koji ce vam dati volje za vecerom. 

Krastavac neka bude veci da mozete lepse iseci spagete. Sredina krastavca ne moze da se isece sa tom spravicom ali njega mozete iseckati na sitno pa pomesati sa tunom i zacinima. Za ovakav obrok od zacina upotrebim samo biber i seckano lisce od zeleni. Ne praktikujem da koristim so za veceru jer ona sakuplja i zadrzava vodu u organizam.





2 коментара:

  1. Анониман27.2.16. 02:34

    Vidim lepe recepte sa sve vise raw hrane,i to me raduje,..Ja sam jela dve godine sirovo 100% .sad jedem jedan kuvani obrok i to minimalno term. obradjen.Jeste li probali " siroke rezance " od sargarepe.sa prelivom od raw kecapa.ili preliv od indijskog oraha.,vrlo ukusno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ovaj recept je od pre dve godine. Imam u receptima i kecap i preliv od indijskih, bas sam ih ovih dana postavila.

      Zasto vise niste 100% na sirovoj? Meni ide bas tesko jer me nervira sto mi kg ne idu dole, a i to je bitan razlog promene mojoj promeni ishrane.

      Избриши