Sastojci:
– 2 šolje oraha
– 3 šolje indijskog oraha
– 10 urmi
– 1 čajna kašičica morske soli
– 5 supenih kašika agave nektara
– 3 šolje jagoda ili nekog drugog bobičastog voća
– 3/4 šolje limunovog soka
– 3/4 šolje kokosovog ulja
– 1 štapić vanile
– 3 šolje indijskog oraha
– 10 urmi
– 1 čajna kašičica morske soli
– 5 supenih kašika agave nektara
– 3 šolje jagoda ili nekog drugog bobičastog voća
– 3/4 šolje limunovog soka
– 3/4 šolje kokosovog ulja
– 1 štapić vanile
Priprema:
Prvi sloj: Orahe isprati u tri vode i potopiti 8 sati u vodi. Nakon toga orahe ubaciti u multipraktik zajedno sa urmama i dodati malo agave sirupa po želji.
Drugi sloj: Indijski orah isprati u tri vode i potopiti 2 sata u vodi. Nakon toga izblendati i dodati malo morske soli, limunovog soka, agave sirupa, vanilu i kokosovo ulje. Smesa mora da bude kompaktna. Nakon toga naneti drugi sloj na prvi.
Treći sloj (fil): Jagode (ili neko drugo bobičasto voće) staviti u blender sa agave sirupom i par urmi, i napraviti fil kojim će se prekriti kolač. Ukrasiti bilo kojim bobičastim voćem.
Drugi sloj: Indijski orah isprati u tri vode i potopiti 2 sata u vodi. Nakon toga izblendati i dodati malo morske soli, limunovog soka, agave sirupa, vanilu i kokosovo ulje. Smesa mora da bude kompaktna. Nakon toga naneti drugi sloj na prvi.
Treći sloj (fil): Jagode (ili neko drugo bobičasto voće) staviti u blender sa agave sirupom i par urmi, i napraviti fil kojim će se prekriti kolač. Ukrasiti bilo kojim bobičastim voćem.
Нема коментара:
Постави коментар