Povrće može da bude po vašem izboru. Kod nas u čorbi se našlo to što je bilo u zamrzivaču i frižideru.
- komad krtog belog mesa
- razno povrće po izboru
- crni i beli luk
- 2 kašike kokosovog mleka
- 1 kašika ulja
- so, biber
- začini
- seckano lišće peršina
Crni luk iseckati na sitne kockice i propržiti na ulju, malo posoljeno. Meso iseći na kocke, papriku na manje parčiće, šargarepu na kolutove. Kada se luk upržio, dodati meso pa i njega malo propržiti, tek da promene boju sa svih strana. Zatim dodati ostatak povrća, naliti vode koliko da sve ogrezne i začiniti po ukusu. Tako neka se krčka na slaboj temperaturi dok se meso ne skuva. Na kraju dodati kokosovo mleko i na sitno rende narendan čen belog luka.
U mom tanjiru je bilo povrće bez šargarepe sa par kockica mesa.
Нема коментара:
Постави коментар