Jedna vrlo blaga varijanta obroka koji moze da bude rucak i vecera. Piletina nije imala masnocu, a ja sam joj dodatno poskidala svu kozu i kosti. Ovo je jedan vrlo ukusan obrok.
- svez kupus
- pilece meso
- crni luk
- beli luk
- vlasac
- so, biber
- malo ulja
Kupus sam zasekla sto dalje od korena, da bi izbegla tvrde delove koji nece da se raskuvaju ni posle nekoliko sati kuvanja (takve su ovde vrste kupusa).
Crni luk sam iseckala na sitno i stavila da se proprzi posoljen na malo ulja . Kada je bio staklast ubacila sam i meso da se i ono proprzi sa svih strana sa zacinima. Tek tada sam ubacila kupus koji sam isekla na krupnije. dinstala sam ga dok nije spao. Smanjila ringlu, usula malo vode, promesala i poklopila. Sve vreme dok nije bilo gotovo sam cesto promesala i dolivala po malo vode ako je bilo potrebno.
Нема коментара:
Постави коментар