Sirova biljna poslastica koja predstavlja zdravu i ukusnu alternativu „Eurokremu“!
Sastojci:
– 1 šolja heljde
– 200 ml bademovog mleka
– 2 supene kašike agave nektara
– preliv od „čokolade“ (vidi recept u nastavku*)
– 200 ml bademovog mleka
– 2 supene kašike agave nektara
– preliv od „čokolade“ (vidi recept u nastavku*)
Priprema:
Heljdu isprati u tri vode i potopiti u vodu preko noći. Sve sastojke staviti u blender i blendati 1 minut.
*Preliv od „čokolade“
Sastojci:
– 5 supenih kašika agave nektara
– 50 g mlevenog rogača
– 50 g mlevenog rogača
Priprema:
Sve sastojke izblendati zajedno.
Izvor: „Najbolji recepti iz prirode“, Dr Jovan Živanović
Нема коментара:
Постави коментар