Moje omiljerno pohovanje u rerni. Brzo lako u ukusno.
- riblji fileti
- suseno povrce
- so, biber
- crni i beli luk u prahu
- zacini omiljeni
- seckano suvo lisce persuna
Dozvoljeno suseno povrce samleti u blenderu i dodati ostale sastojke. Dobro promesati, uvaljati filete i redjati u tepsiju na papiru. Posto su parcadi ribe vlazni, ne susiti ih, nego tako ih uvaljati u pripremljenu smesu. Ostaviti da odstoji koji minut da se dobro "zalepi" pa onda ponoviti opet. Ja uglavnom to uradim tri puta i bas se dovoljno mrvica nalepi na ribu.
Peci u zagrejanoj rerni na 220C dok ne dobije lepu pecenu boju.
Peci u zagrejanoj rerni na 220C dok ne dobije lepu pecenu boju.
Tako isto mozete da postupite sa bilo kojim mesom. Mozda neka mesa prethodno treba izlupati sa cekicem za meso da bi bilo socnije.
Нема коментара:
Постави коментар