07.06.2015.

MALINE I KUPINE - Maja Glogovac



Hvala Draga Maja Glogovac na jos jednom predivnom receptu. Ovako to Maja radi:

jedno jaje umutiti sa kasikom bademovog mlijeka, malo stevije, kasika kakaa i kasika kakao putera. Takvu smjesu sipati u termosolju i peci na 180 stepeni oko 20-ak minuta uz povremeno mjesanje. Kada se ispece i ohladi smjesa ce da bude polugusta. Ostaviti da se dobro ohladi a u medjuvremenu izblendirati maline smrznute sa limunovim sokom i kasikom tople vode, izblendirati dobro saku kupina zamrznutih sa 2 datule i kasikom tople vode. 

Smjese staviti u zamrzivac na dodatnih 15 min. Umutiti neutralnu pavlaku sa malo naredane limunove korice. 

Ja sam redjala: tamna smjesa, pavlaka, maline, pavlaka i na kraju kupine. 

Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар